Har også lavet en Avast installatiions vejledning i billeder, hvis du synes det kan hjælpe dig. Avast - KUN FOR PRIVATE.

 

Tid til registrering Avast registrering
KUN FOR PRIVATE, Tryk på den grå knap. Avast aktivering

Avast skal vide hvem du er, for at give dig en privat licens.

Skriv det rigtige, har ikke væreet ude fra mere SPAM, det er jo et ordentligt firma.

Avast aktivering
Så har den registreret dig, og du har nu en PRIVAT licens i 1 år. Avast registrering
Sådan ser det ud, når alt er som det skal være. Avast er nu licenseret til PRIVAT brug.
   

 

 

HUSK at Avast KUN er et antivirus program, du skal selv sørge for en Firewall og SPAM filter  ! - F-Secure Internet Sikkerhed 2012 har disse 3 ting i samme program.


Jeg anbefaler at prøve at Disinficere først når Avast fortæller at den er stødt på en virus, og virker dette ikke, så tøv ikke med at sige SLET filen.

Avast vil spørge for hver fil den finder vira i, og det kan være mange, er man uheldig, så helt op til flere tusinde

Det er selvfølgelig på eget ansvar hvad man svarer til dette!

Genregistrer

Når Avast fortæller dig at den gratis PRIVATE licens er ved at løbe ud, så skal du finde et lille gråt billede, hvor der står at du godt vil fortsætte den PRIVATE gratis Avast Antivirus, den kan godt være skjult, for de vil jo godt sælge den.

Overvejer du at købe den ultimative sikkerhed, som også opdatere over 130.000 programmer, så bør du lige kikke på F-Secure Internet Sikkerhed, som er en komplet sikkerhedspakke, hvor Avast til private, KUN er et Antivirus program.


Hold øje med om den også opdatere sig selv, det skal den komme frem og fortælle dig, ca en gang om dagen, hvis du er på nettet hver dag, ellers skal den sige det når du er på nettet.

Vil du vide om dit Antivirus program nu også stopper for virus, så test den!

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->