Kan overtage din computer, mens vi snakker om dit computer problem, er du senior eller ældre, er sproget helt nede på jorden.

Nogle gange kan man blive så sur på den dumme computer, og så må man ud og hente hjælp. Om man er ung eller senior, er du landet korrket på disse sider.

Så kan jeg hjælpe dig, når du er hjemme, fx efter aftensmaden en helt almindelig aften, så kan man få hjælp over nettet, og der kommer jeg ind i billedet, eller ind i din skærm.

Dette lille program:

Så fjernstyrer jeg din Computer over Internettet, det er hurtigt, sikkert og nemt. - Her er et andet program - som gør det samme.

Ved fysisk fremmøde, er det vigtigt du har en aftale, så du ikke går forgæves.

Jeg kan ikke overtage alles computer sådan direkte, - selve computerens ejer skal være med på ideen, og accepter at jeg - Chris overtager skærm, tastatur og mus.

Det er sådan at når din Computer bliver fjernstyret, kan du også se med på skærmen, og måske være med til at finde en eventuel fejl...

Fjernstyring af din computer

Nu starter man sådan en fjern-support, med at aftale enten via email, eller over telefon, hvad det er man skal, og så sludrer vi om det, det er de fleste gange meget nemmere når man er 2 om at se på skrærmen, - og som et gammelt ordsprog siger, "Et billede siger mere end 1000 ord" og det er stadig rigtigt.

Jeg kan måske hjælpe med at :

Fælles for det alt sammen er, at vi er enige om hvad det er der skal foregå.

Hent programmet fjernstyrings programmet her, og vælg enten at gemme filen på skrivebordet, eller sig bare "Kør"....

Det er altid vigtigt at vi er helt enige om, hvad det er der skal laves, og det bedste er, forhåbentlig, at det er om aftenen, når vi har fået aftensmad, og vi begge har lidt tid til computeren...

Vil du vide lidt mere om mig, inden du kontakter mig, så se de få ord jeg har skrevet om mig selv. chris pc support

Ved fysisk fremmøde, er det vigtigt du har en aftale, så du ikke går forgæves.

Send mig en email, hvis du har et problem, så kan vi først sludre om det, eller ring på mobil 51924096

56 hits den 17-11-2010 - den 22-05-2011 3615 hits -  i dag den 23022014 - 19720 -

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->