F-Secure Internet Security - Antivirus

F-secure mener jeg er et af de bedste og mest innovative sikkerheds programmer der findes i dag. Deres udvilklings afdeling er meget nytænkende, og det afspejler sig i deres sikkerheds programmer.

F-Secure har 2 motorer i deres Antivirus løsninger, og grundmotoren er den samme i alle produkter. Dog er tillægsprodukterne også en god ide at kende til, for din nemheds skyld.F-Secure Box

Jeg har KUN dette produkt i min shop, fordi jeg mener at det er værd at kikke på.

Du er velkommen til at kikke mine artikler igennem, og kommenter gerne på dem.

Er du træt af at skulle opdatere, hente ny Adobe PDF opdateringer, MS Office pakken, eller IrfanView, eller alle de andre programmer. Så er F-Secure PSB noget for dig. Læs mere her i denne kategori.

F-Secure - opsætning - Windows Firewall - Et lille netværk Fil og printerdeling, samt musik og film

Hvis du har et lille netværk hjemme, eller på kontoret, og har måske en server til dine filer, og måske en netværks printer, så stopper din Firewall for alt dette.

Din Firewall kan ikke vide hvad du har for programmer, der godt må komme på nettet, og hvad der er "tilladt" så det skal du fortælle.

Den nemmeste måde at starte denne ændring på er: Start din Firewall, her er det under Windows 7 og Windows 8 og Windows 8.1.

Windows 7 Windows 8 og 8.1  

Tryk Start

Tryk Kontrolpanel

Tryk System og sikkerhed

Tryk Windows Firewall

Og nu er billedet nogenlunde det samme

Tryk Windows tast

Skriv firewall

tryk Indstillinger

tryk Windows Firewall

Og nu er billedet nogenlunde det samme

windows firewall indstillinger

På dette billede ser vi at den er grøn, det vil sige at den er aktiv og virker, og det er godt.

F-Secure Antivirus - bedst til prisen

F-Secure Antivirus, er den bedste pakke til prisen. Den har ikke alt hvad den store sikkerheds pakke har, men her er sparet 3 dele, nemlig Forældrekontrol samt styring af Firewall og Netbank sikkerhed, forklaring er her under.

Hvis jeg selv skal sige det, så er Forældrekontrol ikke den måde man lærer unge mennesker at styre indholdet på nettet, dog kan man sætte tidsbegrænsning, og det kan måske være en fordel. Og F-Secure styrer ikke nogen Firewall, den skal bare ha lov til at arbejde i fred. Almindelig Netbank sikkerhed er en funktion der kører hele tiden.

Det er samme beskyttelse du har, i forhold til den store pakke, fx :

F-Secure Antivirus - bedste sikkerhed til prisen

F-Secure ekstra bank beskyttelse

F-Secure Internet Security, har en ekstra beskyttelse når man er fx er i netbanken, betaler på nettet, overføre penge på den ene eller den anden måde.

"Bankbeskyttelse" er på billedet herunder, aktiv.

f secure internet sikkerhed bankbeskyttelse

F-Secure Antivirus for MAC er i dag et must, du er ikke sikker uden Antivirus

I midten af 2012, så F-Secure at det var ved at vende, at MAC virus var ved at blive mere almindeligt, og så tog de deres handsker af og sendt deres F-Secure for MAC på markedet igen, og det var en god ide.

I dag har MAC's det alvorligt dårligt, de er udsat for virus, uden at de ved det - altså ejeren, den kommer listende ind, som en listetyv om natten.

Du kan se mere om FlashBack-MAC-Virus her. Som var den vira som vendte hele MAC sikkerheden rundt.

Du kan også hente en DEMO af F-Secure til MAC, som har samme motor som F-Secure til Windows, og den er blevet kåret som en af verdens bedste.

F-Secure for MAC, kan du hente en DEMO af, i min butik, og se det med dine egne øjne. Her er et par billeder.

F-Secure Antivirus til MAC computere

Mobil sikkerhed mod virus - Over 50% benytter mobil eller tablet, så vær sikker

Du har sikkert en SmartPhone, og den bruger du tit.

Ikke kun til at ringe og SMS´e på, nej, netbank, wikipedia, facebook, linkedin snap og en smule surfning, sådan bare for sjov. Og du har hentet en stak App´s.

Jo flere mobile enheder på nettet, jo større er truslen for at få stjålet en kopi af dine kontaktpersoner, dine billeder fra kameraet og endnu værre, at få installeret et lille program, som, uden du aner det, gemmer og logger alt hvad du laver, og alt hvad du skriver, såsom kodeord, brugernavne, og mere.

Så det er på tide også at sikre din SmartPhone, eller din tablet, lige som du gør med din Computer, mod virus.

F-Secure vinder bedst i test igen - Det er stadig hårdt arbejde at blive blandt toppen

Hvordan F-Secure Client Security Best Beskytter dig

F-Secure vinder AV-TEST Priser: 'Best Protection' og 'Best Performance' Marts 2021.f secure nyhedsbrev

F-Secure-løsninger topper branchen, som den eneste leverandør, der vinder en prestigefyldt årlig pris for 'Best Protection’ i 7 ud af 10 år. Ingen anden leverandør af cybersikkerhedsløsninger kan matche dette. Det er kun muligt at opnå dette ved hele tiden at være et skridt foran de kriminelle hackere, der konstant prøver at forfine ethvert angreb, der fungerer. F-Secure blev tildelt 'Top Product' i alle de seks tests, der blev udført af AV-TEST i 2020.

Antivirus - F-Secure Computer Protection PSB Premium Toppen af PC sikkerhed - Prøv Gratis DEMO

F-Secure Antivirus Computer Beskyttelsen PSB Premium løsning er for dig den simple løsning, men den mest avancerede form for PC beskyttelse. Du skal være sød at læse her, det er simpelt, men ikke at forklare.

Den rigtige for dig der skal ha komplet sikkerhed, med dette mener jeg at der både er Antivirus, med alt hvad det indebærer, samt at din Computer bliver opdateret. selv mener jeg dette er det bedste antivirus program, eller top versionen af sikkerhed

(Se min lille film, om netop denne løsning. For der er meget der kan siges hurtigere på en lille video. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og vær først med nyheder)

Denne sikkerheds pakke, kan sammenlignes med et Antivirus program, samt en Firewall, samt et program der sørger for at alle de andre programmer er opdateret, samt en filter, der er ekstra stramt for vira.

Og hvis du har hørt lidt i nyhederne, med jævne mellemrum, så er det vigtigt at din Computer er fuldt opdateret. Det får du med i denne specielle version af F-Secure Antivirus PSB Premium. Der er sat skrappe regler op, af mig på Chris avirus.dk

f secure psb computer protection saa sikkert det kan blive

Antivirus til erhverv - Styr det hele i skyen, og få kontrol over dine enheder

F-Secure har en stor skare af sikkerheds produkter, og til erhverv har jeg valgt 2 typer, som jeg kan stå inde for.

Kik også lige på den helt nye version af PSB, som også holder Windows programmer opdateret. I samme pakke !

 - Og den funktion skal man ikke kimse af, måske er det den version du skal ha, da det løser flere af dine problemer, i samme musseklik.

Vil du ha lokal styr på hvordan dine PC klienter har det, er det den lokale management du skal ha.F-Secure Firma Sikkerhed

Denne lokale manager, er stadig mulig, men den anden PSB, er den der sælges mest. Alle har adgang til nettet, og så giver det ikke så meget mening med en lokal policy server. Eller vil du ha at dine enheder bliver styret lokalt, så er denne Policy manager noget for dig.

F-Secure - opsætning - Et lille netværk med en fil-server, sql-server, og en printer

 Hvis du har et lille netværk hjemme, eller på kontoret, og har måske en server til dine filer, og måske en netværks printer, så stopper F-Secure PSB for alt dette. PSB har sin egen Firewall, den er omtalt her.

F-Secure kan ikke vide hvad du har for programmer, der godt må komme på nettet, og hvad der er "tilladt" så det skal du fortælle.

Den nemmeste måde at starte denne ændring på, er at vælge en af de "Internetskjold" Sikkerhedsniveauer.

F-Secure hovedmenu

Åben F-Secure som herover og tryk Indstillinger.

F-Secure - Indstillinger som jeg ville lave, som giver mening

Under normale omstændigheder behøver du ikke ændre på noget.

Og har du den store pakke PSB Premium, har jeg låst alle indstillinger, så du er helt sikker, og kan ikke komme til at ændre noget.
Jeg selv ville dog ændre således at F-Secure automatisk scanner hele Computeren, en gang ugentligt, når jeg ikke selv bruger den. Det kan du gøre ret nemt, og din sikkerhed bliver hævet endnu en gang.

f secure antivirus indstillinger1

F-Secure - ny licens / opdatering endnu et godt sikkert år er gået - Køb ny licens for din sikkerhed

F-Secure udløber jo pludseligt, men det er jo dejligt at man ikke behøver at tænke så meget på sikkerhed, for du har jo F-Secure Internet Sikkerhed.

F-Secure antivirus skal opdateres efter licens udløb

F-Secure hvad kan den så, lad mig se hvad den kan, og hør lidt om de 3 typer.

F-Secure Internet Sikkerhed.

Herunder fortæller jeg lidt om F-Secure Internet Security, altså den store pakke. Mest til private.

Der er nogle ting som vi skal ha på det rene, og det er ret vigtigt, for at få F-Secure og dig/din computer til at være sikre sammen på nettet.

F-Secure Hvad Kan Den SÃ¥ Den SikkerhedsPakke

 

  1. Dit System som er Windows skal være opdateret. (eller vil du ha andre til at gøre det for dig)
  2. Der skal være et Antivirus program, Aktivt og opdateret.
  3. Der skal være en Firewall på din computer.
  4. Alle programmerne skal være opdateret   (eller vil du ha det sker automatsik, med F-Secure Premium.)
  5. Du skal også selv være med på sikkerheden, tænk dig om inden du trykker JA til noget der popper op, og beder dig om at svare.

Kan du sige Ja til de ovenstående ting, er F-Secure lige noget for dig.

 

F-Secure Antivirus spyware, spam og firewall i en pakke

F-Secure Internet Security spyware spam og styring af Microsoft´s firewall i en pakke

Hvornår har du sidst budt din kære computer på en ordentlig gang wellness.
Så var det måske på tide.F-Secure Internet Sikkerhed

F-Secure har en fantastisk pakke, med alt hvad der tilhører sikkerhed på din computer. Vi kan kalde det Computer Wellness.

F-Secure Internet Security, har i samme pakke både Antivirus, Orme, Spyware, Spam, Phishing og styring af Microsoft´s Firewall, og alt på dansk. Altså en komplet sikkerhedspakke.

F-Secure installation i billeder - se i ca 5 trin - og gør det selv

F-Secure installation i billeder

Hvis du har bestildt en licens eller en 30 dages fuld demo, af F-Secure Internet Sikkerhed, så skal du trykke på linket i mailen, og så skal du vælge "kør", lidt efter kommer dette billede...

  • F-Secure Internet Sikkerhed er nok et af de letteste programmer at installere.
  • Her har jeg alligevel kommenteres næsten alle forløb i selve installationen.

F-Secure Internet Sikkerhed

Sådan ser den ny installerede F-Secure Internet Sikkerhed ud.

Nu skal vi installere...

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->