2 ud af 3 gir deres password væk for chokolade

2 ud af 3 der bliver spurgt om at skrive deres passwords ned, de skriver det bare ned mod at få et stykke chokolade.Gir kodeord væk for chokolade

Den svenske idg.se, har lavet en undersøgelse, hvor en kvinde, udgir sig for at ville lave noget statistik, og de forbipasserende skal så svare på nogle simple spørgsmål..

De spørgsmål er lige fra deres email adresse, password, komplette adresse

Ca halvdelen af de forbipaserende stoppede op, og ville deltage.

Det var 34 personer, fordelt på 16 mænd og 18 kvinder.

Net- kriminelle tjener penge på din identitet, og kan de få så meget med af dig som person som muligt, er det bare endnu bedre, de identiteter sælger de videre, som andre kan bestille varer, optage lån, og svindle på andre måder..

23 af de 34 gav godvilligt sit mest anvendte password væk, altså ca 67%.

Hvordan har du det med at holde din egen identitet tæt på kroppen. Har du selv prøvet det, eller tænker du over det når du smider personlige papirer ud i skraldespanden, eller sørger du får de i det mindste bliver revet i så mange stumper at det vil tage en rum tid at strikke dem sammen igen, eller er du ligeglad med det ??

Du kan lave en test om identitets tyveri, dog på norsk, den er lidt svær, for der er både for og imod, men prøv at lave den så godt du kan.

Det du skal gøre når du har læst artiklen, er at være selvkritisk, med dine egne passwords...

Du skal sørge for at dine password er mindst 10 karaktere, og blandet med bogstaver og tal, helst specielle karaktere med også, fx æøå=?#%:, og hvad du nu kan tænke dig....

Der er en god huske regel, og den er at lave det svært for andre at gætte, og nemt at huske.

Jeg har lavet en artikel kun om at teste det kodeord du har nu, og så en guide til at få det bedst sikre kodeord.

Når du har lavet et godt password, så test dit nye kodeord på linket lige heroer.

Der er intet program der kan beskytte dig mod din egen sløsethed, så værn om dine personlige data, for andre vil godt ha fat i dem for at tjene nogle hurtige penge.

Denne artikkel er et uddrag fra en artikel fra idg.se

Set af 254 29102020 kl 21:51 _nyhedsbrev udsendt. og igen Set af 1660 den 23022014 -

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->