Folk prøver hele tiden på at svindle, Den gik ikke med mig, men tæt på

Jeg forstå godt hvis du er blevet taget ved næsen, det gør jeg. Det er så svært i dag at holde styr på flinke og ærlige mennesker, og der er så få der kan ødelægge det for resten af os.

Historien kommer her:

Jeg havde en Macbook Air til salg for min svoger. Sætter den til salg på den blå avis/dba.dk, og 7 dage efter er der en der bor i england der godt vil købe den til sin datter.paypal dba scam england

Jeg siger at det kan hun da godt, og tænker, det må da være svindel.. hvorfor købe den i lille Danmark ??

 

Men jeg sætter prisen lidt op, og siger at med forsendelse, bliver prisen 3800kr. Det acceptere hun og hun spørger om jeg har payPal. Det siger jeg at jeg har. Få minutter løber der en mail fra PayPal ind, om at hun har deponeret hele beløbet til Paypal. Skal lige sige at det er sådan at de penge hun har sat til, nu ligger deponeret hos PayPal. Og når jeg har sagt at den er sendt, så er de nærmere modtager, og når hun har modtaget varern, kan hun frigive pengene.

Se den mail jeg fik fra PayPal...

PayPal scam fra england

Ja den ser egentlig fin ud...

Så jeg siger at jeg sender den...

Inden jeg har sendt den, kommer der en ny mail fra PayPal ???

paypal scam fra england confirm

Ja endnu en, som siger alt er ok...

Alle de link der er i begge mails, er desværre/heldigvis så dårligt lavet, at JEG ikke er i tvivl. Det er total FUSK.

Jeg skrev så til hende at det nu var flere dage siden at jeg har sendt pakken til England, men stadig ikke fået nogle mails fra PayPal, om at pengene nu er landet på min konto..

Jeg behøver ikke at fortælle dig at der ikke kom noget svar, på alle de breve jag sendte, selv om jeg talte pænt til hende, så skrev hun ikke et enste ord tilbage.

Her er et billede fra google/MAPS af den adresse hun SAGDE hun boede på... Og det gjorde hun jo også ?? Ellers kunne hun jo ikke få sine tyvekoster :-)

MacKintosh Pl Cardiff CF24 4SR Storbritannien Der bor banditten

 

 

 

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->