Dagens - Pas nu på det her er ikke for sjov

Billede af https - som bruges når man surfer sikkert.

Samlig af gode artikler, som omhandler dagens sikkerheds spørgsmål. Lige fra noget nørdet, til alles hjem, der har Internet, og hvem har ikke det.

Sikkerheds spørgsmål, som du kan tage med og tænke over. Spørg gerne i kommentar felterne her under.

FBI advarer brugerne om at være forsigtige med, at phishing-websteder misbruger HTTPS

Vil du have tillid til et websted, simpelthen fordi forbindelsen til den er sikret ved hjælp af HTTPS understøttet af det grønne hængelås-symbol?

https er ikke ensbetydende med at alt er godt

Ikke hvis du er informeret nok til at forstå, hvad HTTPS betyder (en krypteret, sikker forbindelse med en server) og ikke betyder (at serveren derfor er legitim).

Denne uge udstedte FBI en advarsel om, at for mange webbrugere ser hængelås-symbolet og 'S''en på slutningen af ​​HTTP som en stiltiende garanti for, at et websted er troværdigt.

Er dit TV, radio, TV optagere, Kaffemaskine, Køleskab, Fryser Opvaskemaskine på nettet?

Er dit TV på dit hjemme netværk? - Skal den være det, er det nødvendigt.
 
I dag forbinde mange dansker deres Tv, Radio, tv optager og mange flere enheder til deres hjemme netværk. Men husker du at skifte standart adgangskode? og har du egentlig gjort op med dig selv om du har behov for at dit TV er på netværket? De fleste smart tv kan i dag styres via tale, men har du virkelig brug for at tale med dit TV? Hvis ikke, så bør du måske overveje om du i stedet for at tilføje det smart tv til dit hjemme netværk, skal købe Google Chrome Cast som er en nem måde at streame TV, Netflix, Viaplay etc. - Det betyder så at du skal FJERNE dit tv fra nettet.. Det er det sidste din nabo glemmer, de køber flere dimser, og glemmer de andre dimser de også har, og så er man meget mere sårbar over for trusler, som man ikke lige husker man egentlig har.

Føler du at der er nogle der følger med i stuen

Evernote !

Der er i juni 2019 fundet en sårbarhed som kan give cyber kriminelle adgang til din Evernote konto, samt andre kontoer som du er logget ind i, i din browser. Det er vigtigt at du henter den nye version af Evernote.
Ved du ikke hvad Evernote er, så er det et avanceret notesblok program, som er meget funktionsmessigt, og derfor meget udbredt.

 Er der nogle der holder øje med dig?

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->