Er dit TV, radio, TV optagere, Kaffemaskine, Køleskab, Fryser Opvaskemaskine på nettet?

Er dit TV på dit hjemme netværk? - Skal den være det, er det nødvendigt.
 
I dag forbinde mange dansker deres Tv, Radio, tv optager og mange flere enheder til deres hjemme netværk. Men husker du at skifte standart adgangskode? og har du egentlig gjort op med dig selv om du har behov for at dit TV er på netværket? De fleste smart tv kan i dag styres via tale, men har du virkelig brug for at tale med dit TV? Hvis ikke, så bør du måske overveje om du i stedet for at tilføje det smart tv til dit hjemme netværk, skal købe Google Chrome Cast som er en nem måde at streame TV, Netflix, Viaplay etc. - Det betyder så at du skal FJERNE dit tv fra nettet.. Det er det sidste din nabo glemmer, de køber flere dimser, og glemmer de andre dimser de også har, og så er man meget mere sårbar over for trusler, som man ikke lige husker man egentlig har.
tv
 
Google Chrome Cast fungere via din mobil telefon. Det eneste krav er at du har en Android eller IPhone. Der vil komme et lille cast ikon på din Netflix, DR tv, TV2 play etc. Når du vælger din enhed vil dit TV vise et standart billede fra stramning udbyder. Dette er mest sikkert, i stedet for du har ting i dit hjem du ikke ved hvad laver på dit eget netværk.
Google Chrome Cast fungere via din mobil telefon. Det eneste krav er at du har en Android eller IPhone. Der vil komme et lille cast ikon på din Netflix, DR tv, TV2 play etc. Når du vælger din enhed vil dit TV vise et standart billede fra stramning udbyder. 
opendns
Ønsker du beder beskyttelse mod ondsindet hjemmesider, er en lille og gratis ting der hedder OpenDNS en god ting.
En DNS har alle der er tilkoblet Internettet.
DNS betyder at den slår op, når du fx surfer på fx  www.dr.dk - så slår den op, hvor den skal hente den side henne.. Det gør den i DNS.
Derfor har nogle sikkerhedsfolk lavet en DNS som filtrerer alle de skadelige sider ude... Og den findes i en gratis version. Den hedder OpenDNS.
3 Step til at blive bedere beskyttet online.
  • Aktiver google beskyttet søgning
  • OpenDNS familie
  • hold dit system opdateret.

 

-->