HijackThis - effektivt værktøj, hvis alt svigter PAS PÅ…

Denne vejledning er lidt nørdet, og er kun for dem der har en underlige Computer, som måske kommer med nogle boxe (popup) midt på skrivebordet, eller når man surfer, eller pludselig lukker ned.
Den kan godt ødelægge din Windows, men du kan også komme af med noget 'skrammel/filer der ikke burde være der' du har fået på din Computer. Alt er på eget ansvar.

Hijack This program

HijackThis.exe er et program der griber helt ned i selve systemet, og hvis du kommer til at slette for meget, kan du være uheldig, at din Windows ikke kan starte igen... Så pas nu lidt på her...

Der er også dukket en lille side op med den samme information, som i HijackThis, det er en log over det samme, den kan du gemme, eller sende til mig, så kan jeg checke hvad det er der skal fjernes.

hijack This fundet følgende

Derfor hvis du er i tvivl, lad være med at slette noget, indtil en der kan hjælpe dig, kan fortælle eller guide dig til hvad du skal markeres til at slette.

Hvis du bare kører programmet, så er det ikke skadeligt, det er kun når du markere noget og beder om at få det fjernet.

Den ande metode er at så snart HijackThis.exe har scannet din maskine, får du en tekst box op, med alt det den har fundet, i denne box markere du det hele i, og sætter ind i en email til mig, så kan det være at jeg har en ide til hvad du kan prøve først.

Det er STADIG dit eget ansvar, da jeg ikke kan vide 100% hvad det er for programmer som ligger på din harddisk.

Billedet herover, er i gang med at scanne.

Hijack This scanner igang

Billeder herover HAR scannet, og jeg er ved at markere nogle programmer der skal slettet og de starter IKKE op når computeren starter igen.

Her er så hvad JEG ville markere, og bagefter sige "Fix Checked" men det er stadig 100% op til dig selv, du sidder selv med problemet.

Du KAN også bare markere en ting af gangen, og så se om der har hjulpet på dit problem, genstart og prøv igen.

Se på billedet, og lad være med at gå i panik, har du tendens til dette, så stop op og lad en anden prøve for dig, det er set at man lige ville prøve, og så gik det galt, og man skulle geninstallere Windows.

Bevares... det er da også en mulighed for at få lidt øvelse i installation.. he he.

Hijach This advarsel inden den fortsætter

Her har jeg bedt HijackThis.exe om at Fixe 11 ting, og så siger man JA

Når HijackThis.exe har gjort sit arbjejde, så beder den om at genstarte, og det bør man gøre.

HUSK JEG FORTÆLLER OM HIJACKTHIS.EXE

HVAD DU BEDER OM AT BLIVE SLETTET ER DIT EGET ANSVAR..

Du kan også sende din .LOG-Fil af HijackThis, til denne adresse, og høre dem, det er en (ro)bot som giver dig svaret.

Er du lidt i tvivl, send loggen -den ekstra billede der kom op, som er en kopi af det du ser i HijackThis.exe send den fx til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->