Få en professionel Google Workspace til dig og dine ansatte, og lad mig styre den

Google Workspace betyder at din mail styres af Google.

Har du allerede en Gmail, så kender du det, hvordan du åbner, sender, og svarer på en mail.g suite

En G-Suite aka Google Workspace er en professionel version, af din allerede kendte Gmail.

Dvs har du pt en mail der fx hedder Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så er dit firma domæne avirus.dk - og derfra beder man bare mig, om at sætte det op, og så er din mail beskyttet i skyen hos Google, og tilgængelig med det samme... Ja dine data ligger i EU!

Google Workspace samler Office pakke, DIT operativsystem, fx Windows, macOS, ChromeBook, CloudReady eller Ubuntu, og dine mobile enheder + Sikkerhed i én komplet, intelligent og sikker løsning, der styrker din virksomhed.

Din Google Workspace kan du få fat i, bare ved at benytte en opdateret browser.

google workspace indeholder

 

Workspace har masser af apps


Se billedet til højre her under, hvilke apps, der sikrer at du kan arbejde på kryds og tværs, når du arbejder for dig selv, eller sammen med dine ansatte, så har du mulighed for at dele dokumenter på kryds og tværs af din organisation.

Skal du fx bruge en bruger, email adresse mere, så er det bare at kontakte mig, så klarer jeg hurtigt det for dig. Er det omvendt, så sørger jeg for at overføre den nedlagtes data, direkte til dig.

Du har altid den nyeste version, om det er på PC, tablet eller mobil.

Jeg sætter dit system op til dig, og sørger for at dit firmas navn ikke kan udsætte folk for Phishing. Det gøres via spf, dkim og dmark. Det skal du ikke tage dig af, det er med i prisen.

Med Office har du adgang til Tekstbehandling, Presentations program, Regneark, deling af filer, og mapper, Holde online møder og meget mere.. Og du kan tilgå dem uanset hvorfra- det sikrer effektivt arbejdsglæde. Du kan oprette, samarbejde og kommunikere dokumenter på alle enheder du har brug for.

google workspace indeholder

Du kan også dele både mapper og filer via Drive, med folk uden for Google Workspace, det kan gøres både så de kan kikke, og giver du dem ret til at redigere, så kan de også dette.

Alle dine mails, dokumenter, regneark, deling af dine dokumenter, billeder, video, konferencer mm, ligger i EU, det sørger jeg for, sammen med Google.

Dvs når du arbejder med et dokument, eller regneark, så kan man nemt trykke på DEL, og så kan op til 25+ arbejde på samme dokument. Hvilket giver en fantastisk proaktiv arbejdsglæde.

Du får små forslag når du er ved at skrive i fx Tekstbehandlingen, og det gør du via Kunstig Intelligens, som hele tiden bliver forbedret.

Der er mulighed for Teams-Drive, fx at 4-9 personer, eller flere, har adgang til samme delte filer og mapper.

g suite funktioner

Du er en enkeltmandsvirksomhed, eller har et lille firma med flere ansatte, så er det lige for dig.

Hvad får jeg i denne Google Workspace fra dig.

 • God Spam løsning, af deres machine-learning.
 • 1 TB plads, er det ikke nok, tilkøbes bare mere.
 • Der er dkim, spf og dmarc således at din firmas navn, IKKE kan fuppes for at sende spam. og din chance for at DIN mail du sender, havner i folks indbakke OG ikke i deres SPAM mappe.
 • Vær ikke bange for at blive låst ude, for jeg er administrator og kan låse dig op igen.
 • Du kan bruge Googles egen App, for at læse post, om det er en Android, iPhone, Windows PC, ChromeBook eller macOS, i en browser, er op til dig.  Du KAN bruge et program til at holde styr på dine mails, hvis du vil. fx Outlook, Thunderbird, EM-Mail, Windows Mail, Mailbird, eM Client, Postbox... MEN hvorfor dette, når Google har en App eller en browser, som bare virker.
 • Sikkerheden i top - Google Workspace er i øvrigt HIPAA Compliant, og det betyder at nogle Sundheds platforme, skifter til G-Workspace. G-Workspace er også ISO27001 certificeret.

Hvordan gør vi:

Efter alt er sat op, sammen med dig, sætter vi også dkim, spf og dmarc op med det samme. - Bruger du din mail på dit hjemmeside også, skal den også lige med.

Jeg giver også, så snart det kører, sammen med dig, en kort gennemgang af hvordan du arbejder med Google Workspace Fx...

 • Lave farver på nogle mail-adresser du modtager, fx vigtige kunder mm.
 • Oprette billede på din konto.
 • Få din Kalender ind i din mail (så du har den lige ved din mail).
 • Deling af dokumenter - hvordan man bedst arbejder med delte dokumenter.
 • Dele dokumenter til personer der IKKE er en del af din virksomhed.
 • Og hvad du lige har af spørgsmål. Kom bare med dem herunder.

Der er automatisk backup af dine dokumenter. Afventer

Hvorfor Google Workspace i stedet for Office 365.

Google startede som et webfirma, Microsoft startede som et program på en PC, og det lider de stadig af. Ikke mindst på sikkerheds siden.

 

Her er en god artikel, om lige netop dette. // Og her er en anden artikel om det sammen. - Her er Googles introduktion til Google´s Workspace.

Google Workspace, startede som Gmail for Your Domain i 2006, og har haft et par navne siden, men det jeg vil frem til, er at Google Workspace startede som en web-baseret service, og har derefter den viden med, som i dag er en fantastisk web-service. I forhold til Microsoft Office, så er det jo et program, som så senere er porteret til web. Derfor har Google en klar fordel.

Kombinerer I Chrome OS og Chromebooks, kan medarbejderne arbejde på lette og lækre enheder uden ventetid og bøvl, uanset hvor de befinder sig. Og it-administrationen (det er så mig her fra Avirus.dk) kan let fjernstyre både opsætninger og opdateringer via Google Admin Console.

Samtidig med den store fleksibilitet er Chrome OS takket være Googles avancerede AI-teknologi så sikkert, at I ikke en gang behøver at overveje anti-virus. Skiftet til skyen er ikke svært – det sørger vi og en række funktioner i Chrome Enterprise for.

Link til video,hvordan du kan arbejde i Google Workspace.

 

Alt dette for:

Pris: 120kr md +moms

 Se Googles reklame om Workspace.

 

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->