Emsisoft Emergency Kit - Smart ANTI spyware pakke

Her er et godt alternativ til at rense din computer, programmet kan lidt af hvert.

Det er en pakke af Spyware scanning og rensning af ens computer !

Selve scanningen af ens computer, er lidt lige som alle andre programmer, man trykker opdater først, og så beder man programmet om at scanne.

Der er så også en HijackFree med i pakken, det er en anden type end HijackThis, som jeg har talt om for mange år siden, her på www.avirus.dk
Dog er denne HijackFree lidt anderledes, og skal nok blive et godt værktøj, til folk med langsomme computere, hvor man mener der er noget galt.

3. parts scanning af Computer med EmsiSoftProgrammet er ret nemt at bruge, først skal man pakke filen ud, man henter EmsiSoft Emergency Kit herfra.

Når man har hentet programmet, vælg højreklik vælg udpak og tryk ja, nu har du så programmet i en mappe, og den består af nogle filer, den du skal bruge er :

Programmet starter ved at dobbeltklikke på "Start" som billedet herover.

Der kommer så nogle punkter frem du kan vælge...

Først vælger du den første "Emergency Kit Scanner" som scanner hele din computer. (vælg JA til at opdater inden du scanner)

Her over trykker du "Scan PC" og igen "Deep Scan" og igen "Scan" og så laver du kaffe, smører madpakker, støvsuger, eller ser tv ;-)
- Det tager et stykke tid, alt efter hvor stor harddisk, og hvor mange filer du har...

Derefter kan du prøve HiJackFree, som er noget nørdet/besværligt at gå til, hvis ikke man har en ide til hvad det er der skal ske, fx se herunder, det er et udsnit fra min egen computer, og det kan være svært at vælge hvad der skal fjernes og hvad der skal blive...

Her er et lille udsnit fra "Processes" som er alle de programmer som kører lige nu, pas nu på ikke at afmarkere nogle som du skal bruge, og som er vigtige for at Windows kan køre, eller i det hele taget starte.

Ved at markere de forskellige processer, kan man se i hvilke mapper de ligger, og hvem der har lavet dem, det kan nogle gange godt give en identifikation på, hvad det er der skal fjernes...

Se i øvrigt den funktion i venstre side, der hedder "Kill process" der er også en backup funktion, INDEN man stopper og sletter den service man ikke vil ha...

HUSK det er på eget ansvar at man prøver på dette, det kan være at Windows ikke vil/kan starte igen..

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->