PC HelseCertifikat - Helbreds Certifikat - Udvidet !

PC helsecertifikat eller Helbreds Certifikat Udvidet ! - kræver lidt af dig, men ikke så meget så det er uoverkommeligt.

Tag et skridt af gangen, og snart er du helt i top, med sikkerhed på din computer. - du kan altid få hjælp her på siderne. - Eller ved at kontakte mig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du skal sørge for følgende - kort fortalt.

  1. Operativ systemet skal være opdateret !
  2. Antivirus skal være opdateret og aktivt !
  3. Der skal være en Firewall på din computer !
  4. Alle dine programmer skal være opdateret !
  5. Alle ovenstående skal være sat til automatsik opdatering hvis muligt !


Vi ser på dem i nævnte rækkefølge

1. Dit Windows skal være opdateret, og det gøres sådan : Benytter du Windows, så tryk - Start - Kontrolpanel - "Windows Update" - "Skift Indstilling" og marker så "installer Opdatering Automatsik (Anbefales)

Når Windows så kommer og spørger at der er opdateringer, hvilket den ikke gør lige med det samme, så skal du sige OK, og så installere den de opdateringer som er anbefalet.

2. Antivirus skal være opdateret og aktivt, og det gøres sådan - har du ikke et antivirus program, kan jeg varmt anbefale

En komplet sikkerhedspakke, som sørger for alt, det er det nemmeste, og man behøver ikke at bekymrer sig over dette mere, se her om de 2 Antivirus programmer som jeg omtaler om på www.avirus.dk - "Avast Antivirus" og den komplette sikkerheds pakke "F-Secure Internet Sikkerhed"

Du skal når du har, hvis ikke du allerede har Antivirus, så skal du teste om det opdatere sig selv, ved at kikke i indstillingerne, og se hvornår det sidst har opdateret sig selv, - Dernæst skal du teste om det så er aktivt, altså om det kan fange virus, og det gør du på min "Test om dit Antivirus er opdateret og aktivt" ved hjælp ef en TEST-VIRUS-EICAR, som ALLE antivirus producenter er enige om at følge, så du kan uden risiko, teste for denne EICAR.

Se om EICAR her, og test dit system.

3. Der skal være en Firewall på dit system, og det gøres sådan, har du en komplet sikkerhedspakke, har du automatisk en Firewall, og så behøver du kun at checke om det nu er aktivt, det kan gøres på flere måder, og den ene er at se om Windows egen Forewall er aktivt, tryk - Start - Indstilinger - Firewall og så se om den er aktiv. der må ikke være røde advarsels 3-kanter, der lyser - Du kan også bede et firma på internettet om at scanne for åbne porte, som det hedder, funktionen er gratis, og kan gøres på få minutter, se mere om dette på mine sider om "hvilke porte er åbne på min computer" - hvis der er nogle porte åbne, så må du se om det er nogle du bruger, og så enten lukke dem eller sige, dem har jeg brug for, er du i tvivl om du har brug for de porte der eventuelt står åbne, så kontakt mig, og sammen kan vi finde ud af om det er ok eller ej. - send mig en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

4. Alle dine programmer skal også være opdateret, og det gøres sådan, ved hjælp af et lille program, som er gratis, programmet kommer fra et dansk firma:  Secunia, og hedder Personal Software Inspector og hentes gratis for private, installer programmet og start det, og det går straks i gang med at scanne, noget efter får du dette billede herunder...

Scanner for gamle programmer

Her over ser du en computer, som har det rigtigt godt, alt er opdateret Laughing

4 - Du kan se ca i midten, at der har været 2 programmer som har været alt for gamle, og som burde slettes, og 2 programmer der skulle opdateres, og det er begge sket, derfor har den ovenstående computer nu 100% - alt er helt i toppen.

5. Alle skal være sat til automatsik opdatering. - og det gøres sådan, at hvis alt er installeret, og er sat rigtigt op, så sørger det selv for at opdatere sig selv, man akn også bare se efter om fx 8-10 dage, og se om ikke det går som man har planlagt.

Har du alt dette på plads, kan du få et "PC Helbreds Certifikat" med dit navn på.

Du sender mig print af de forskelliges programmer opsætning, og så kvitere jeg med et underskrevet diplom, således at du har dokumentation på at du har styr på din computers PC helbred Laughing - og fortsat vil have styr på det. - Når der er nogle stykker der har dette diplom, så laver jeg en "Hall off HelbredsCertifikater" og smider dit navn på, så du også af den vej har "blær" effekten af dit sikkerheds arbejde !

 - Og kan fortælle andre om dette, det er lige så vigtige !

Har du noget du vil spørge om, så kontakt mig gerne, og har du gode ideer så kontakt mig meget gerne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->