F-Secure - Indstillinger som jeg ville lave, som giver mening

Under normale omstændigheder behøver du ikke ændre på noget.

Og har du den store pakke PSB Premium, har jeg låst alle indstillinger, så du er helt sikker, og kan ikke komme til at ændre noget.
Jeg selv ville dog ændre således at F-Secure automatisk scanner hele Computeren, en gang ugentligt, når jeg ikke selv bruger den. Det kan du gøre ret nemt, og din sikkerhed bliver hævet endnu en gang.

f secure antivirus indstillinger1


Klik på ikonet nede ved siden af uret.

Så trykker du på "Indstillinger" ..... og under planlagt scanning, skal billedet fx se sådan ud. Du kan selv vælge en anden dag, og tidspunkt, men ideen er rigtig god.

F-Secure Sikkerheds indstillinger scan ugentligt 

Her er jeg under "Planlagt Scanning" og har bare sat den til at scanne 1 gange ugentligt. Og når jeg ikke lige bruger Computeren.

Det F-Secure gør, er at når maskinene ikke er i brug, fx som herover, efter 5 minutter. Når man er ved at vaske op, vaske bil eller cykel, eller noget andet, og maskinen er tændt, så scanner den hele computeren for virus.

Hvis der ligger filer der indeholder virus, men som ikke var kendt da de landede på din Computer, så scanner F-Secure hele din Computer, for nye trusler.

f secure internet sikkerhed spam

Den sidste er at markere de mails som F-Secure Internet Security 2017, fanger som SPAM, de skal også markeres som SPAM, forudsat at du er enig med mig. DOG er det kun dem der har 'F-Secure Internet Sikkerhed 2017, samt F-Secure PSB.

Du kan jo gå alle indstillingerne igennem og se om der er noget som du vil ændre, eller spørge mig på mail, eller komme med en kommentar herunder.

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->