F-Secure - ny licens / opdatering endnu et godt sikkert år er gået - Køb ny licens for din sikkerhed

F-Secure udløber jo pludseligt, men det er jo dejligt at man ikke behøver at tænke så meget på sikkerhed, for du har jo F-Secure Internet Sikkerhed.

F-Secure antivirus skal opdateres efter licens udløb

Men om du har købt F-Secure for 1 - 2 eller 3 år, så sker det jo at den skal fornyes, og det gøres her i butikken.

Når du har fulgt vejledningen, og bestildt en opdatering af F-Secure, så modtager du en mail, og senere med en betalt faktura, og i den står dit nye licensbevis.

Du kan med fordel vente op til et par dage til din licens løber helt ud, du skal ikke vente til den er løbet ud, fordi F-Secure stopper med at beskytte dig, hvis den udløber helt.

F-Secure abonnementer

 

Højreklik på F-Secure ikonet, og vælg "Vis mine abonnementer"

F-Secure aktiver abonnement

Og herunder tryk "Aktiver abonnement

Hvis F-Secure siger at det er en forkert licens, og der er noget galt, så skal du lige checke om du nu har fået tastet den kode rigtigt, og så prøver du bare igen.

Skulle du have noget at spørge om, så spørg endelig, min email adresse er Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->