Mobil sikkerhed mod virus - Over 50% benytter mobil eller tablet, så vær sikker

Du har sikkert en SmartPhone, og den bruger du tit.

Ikke kun til at ringe og SMS´e på, nej, netbank, wikipedia, facebook, linkedin snap og en smule surfning, sådan bare for sjov. Og du har hentet en stak App´s.

Jo flere mobile enheder på nettet, jo større er truslen for at få stjålet en kopi af dine kontaktpersoner, dine billeder fra kameraet og endnu værre, at få installeret et lille program, som, uden du aner det, gemmer og logger alt hvad du laver, og alt hvad du skriver, såsom kodeord, brugernavne, og mere.

Så det er på tide også at sikre din SmartPhone, eller din tablet, lige som du gør med din Computer, mod virus.

Her er det uvildige AV-Test.com, kommet med en rapport hvor 10 producenter får topkarakter, ud af 41, og det er: Avast, Dr. Web, F-Secure, Ikarus, Kaspersky, Lookout, McAfee, MYAndroid Protection, NQ Mobile og Zoner.

Du kan prøve F-Secure Mobile Security, gratis i 7 dage. Kontakt mig, og du får en licens til 5 enheder i 14 dage.

Du kan se AV-Test.com´s test af de 41 Antivirus producenter her :

Her er lidt om F-Secure Mobile Security, hvordan den virker, og hvad du kan gøre.

  • Sikker surfning.
  • Beskytter dine personlige og fortrolige data, indhold virus og malware.
  • Sikker surfning, og beskytter din identitet på nettet, når du er online.
  • Finder en glemt eller stjålet mobil, eller tablet. - Send en SMS, som enten låser mobilen!, eller giver dig en SMS retur, med en Google GPS lokation, hvor din mobil befinder sig lige nu!

Jeg har endnu ikke dette produkt i min lille butik, så du skal ringe til mig, for at høre om pris, og hvis du eventuelt har spørgsmål. - send mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 51924096

 

 

 

 

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->