Lubuntu i stedet for Windows og Ubuntu

Lubuntu er nok den version af linux, som kræver mindst af din Computer. Så har du en gammel Computer, så er Lubuntu nok noget for dig. Også på dansk

Den kan ret meget, og med det siger jeg, at den kan alt det de andre kan, måske er den ikke så køn at se på, men det er jo også bare et styresystem til din Computer, så det skal den vel heller ikke være.

Du kan også personliggøre din Computer, ved at skifte baggrund, tryk på et tomt sted på dit skrivebord, og vælg 'baggrundsbillede' Og så er resten selv forklarende.

lubuntu skrivebord

Lubuntu ligner lidt Kubuntu, men kræver mindre af selve Computeren, og på den måde vil den føles hurtigere i brug, fx når du fx skifter mellem Surfnin med Mozilla Firefox, mail programmet Thunderbird og Chat programmet Pidgin.

Når du nu har lidt styr på Lubuntu, så afinstaller det indbyggede tekstbehandler AbiWord og regneark gnucalc, og installer alle 7 pakker til LibreOffice. Det vil du ikke fortryde :-)

Jeg anbefaler også at installere Medie programmet Clementine, til at lytte til musik på, samt CD og DVD afspilleren VLC.

Du kan med fordel installere 'Lubuntu-restricted-extras' Det er en god ide at installere denne udvidelses pakke. denne pakke indeholder Codex til fx CD, DVD, MP3, Flash Afspilning, nogle skrifttyper og lidt andet. under Software Center, søg efter 'Lubuntu-restricted-extras' og installer.

Af spil... Der skal man lige passe på, for grunden til du måske har valgt Lubuntu, det er fordi du ikke har så ny en Computer, og det kan nogle af spillene godt kræve, men her er de bedste... i forskellig orden : pingus - frozen-bubble - etw - wesnoth - ltris - bomberclone - supertux - xmoto - aisleri.

Har du flere ideer til Lubuntu, eller bemærkninger, så skriv dem herunder.

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->