Kubuntu, Ubuntu i stedet for Windows

Kubuntu er i stærk familie sammen med Ubuntu, Lubuntu Xubuntu og alle de andre.

Kubuntu er ikke helt så 'lille' og 'let' som Lubuntu, men ser pænere ud, og kan alt hvad de andre Linux versioner kan. Den synes hurtigere end Ubuntu.
Selve skærmen, eller skrivebordet ligner lidt Windows 7, og det gør Lubuntu jo også, dog har Kubuntu indbygget fra start : Libre Office pakken, som indeholder Tekstbehandling, Regneark, Presentations, Tegne, Database, Matematik og flowcharts program, samt noget lækkert at se på...kubuntu skirvebord stifinder software center internet live tv office pakke

 De fleste i dag bruger Computeretn til i gennemsnit 3 ting, Surfning, Kontor programmer, og Netbank. Det kan Kubuntu sagtens, og mere til.

Og et kort spil, er jo heller ikke dårligt, samt måske en 'hjerne vrider' ?

Tryk på K-ikonet nede til venstre, under kategorien - Programmer - System - Software Center. Der taster du 'solitaire' og så finder den alt med ordet. I bunden af listen er der nogle der starter med ordet Penguin...' og et andet kortspil, hedder AisleRiot, som indeholder flere spil i et...

kortspil et spil giver mange forskellige spil

Det som hedder 'Eye Candy' altså noget godt for øjnene, har Kubuntu næsten uden at gøre noget selv, er fx 'bævrende vinduer' det vil sige at når du bevæger et vindu, så slingrer det, som om det var lavet af gelé, og når du lukker et vindue, så kan det enten brænde op, eller eksplodere i små finkanter. Har ikke noget med selve funktionen i dagligdagen, men sjovt er det da, og kan imponere vennerne, når man lige skal surfe efter et eller andet :-)

Du slår det til under funktionene 'Compiz' og under kategorien 'Udseende' led efter blævrende vinduer, og skæve vinduer.

Skriv i kommentar feltet herunder...

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->