Oprydning - Slette midlertidige filer, og cache filer automatisk!

Hvis man rydder op på sin computer, er der en større chance for at maskinen yder noget bedre, dvs at den arbejder lidt hurtigere, og det kan gøres på en nem og gratis måde. Læs også hvordan du gør det hvis du IKKE har Ccleaner.

Hent programmet CCleaner, og installer det...  (åbner nyt vindue)

Installations vejledning er her.

Scleaner - sletter midlertidige filer

 

 

Og som sådan kan man godt bare køre programmet, det ligger bagved Papirkurven, - højreklik på Papirkurven, og vælg Åben "CCleaner" så kan du selv markere hvad den skal og ikke skal slette.

Hvis du bare vælger at køre den, sletter den også de fil-link (det er kun link) som du har under Start "Sidst arbejdet med" - Men som sagt, det er kun linkene, selve filerne har du stadig hvor du gemte dem.

Alle gamle Midlertidige (TMP) filer, som Windows har arbejdet med, men ikke ryddet ordentlig op, bliver slettet, også Internettets Cache filer bliver slettet, samt Cookies, -så det er op til en selv om den skal slette disse Cookies, jeg selv sletter dem alle, mange af mine venner sletter dem uden at blinke, så det er op til en selv. - HUSK at konfigurer den INDEN du kører den 1. gang, for den spørger ikke om det er i orden, den gør det bare.

Har du også brug for at slette midlertidige filer på fx. din arbejde, på skolen, venner osv osv, så kan man gøre det manuelt, Se her hvordan!

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->