Computer og IT hjælp samt reperation

Jeg hjælper alle med deres Computer.
Enkeltmands firma, der er kun mig selv. Jeg har arbejdet med Computere i flere år, og det har givet mig en del erfaring.

Har kunder over hele Danmark, samt enkelte rundt i andre lande, hvor jeg fjernstyrer deres Computer. Herunder er en lille del af hvad jeg kan hjælpe med.

Eller måske guide dig i den rigtige retning.hus fra teapotdk

 

Jeg har blandtandet hjulpet med at:

 

hus fra teapotdk
 Intet IT problem er for lille eller for stort. Ring for en uforpligtende snak.
  • Ca 45% indlevere deres Computer til mig, så kikker jeg på den i løbet af 1 eller 2 dage, og så er den klar til afhentning.
  • Ca 45% fjernstyrer jeg kunders Computere, som jeg også har skrevet om her. Også fra udlandet, for der er en del danskere rundt omkring, som godt vil ha dansk IT og PC hjælp.
  • Ca 10% kører jeg rundet her på Sjælland, og hjælper med næsten alt.
 

Bærbar tegning fra teapot.dk

Computer virus er der også en del af, og det er jo mit gamle speciale. Jeg prøver at følge med denne trend, jeg har da et par gange måtte fortælle kunden, at den tid det tager, i forhold til at tage en backup af alle dokumenter, billeder, og så installere forfra, samt lægge alle personlige filer tilbage, samt installere programmer igen.

Man er også mere sikker på at få en hurtigere Computer. Jeg forhandler kun F-Secure Antivirus, som jeg mener er det bedste, smarteste enkle og mest sikre der findes.

 pære fra teapotdk
 Mine kunder synes jeg er :
  • Stolt
  • Ærlig
  • Dygtig
  • Ansvarlig
      - i alt hvad jeg laver, og har sikkerhed med i det jeg anbefaler, og guider kunder.
 chris pc support

 

Har du et Computer spørgsmål til mig, så tøv ikke med at kontakte mig for en hurtig sludder om dit Computer problem, det koster jo ikke noget.

Når vi er enige om en opgave, så er det normalt aftale pris, normalt tager jeg alt 250kr for ½ time. Du kan også få en fast pris.

Kik evt på min liste fra 'Hvad andre siger om Avirus.dk'

Vil du vide lidt mere om mig, så kik på denne side, hvor jeg fortæller lidt om hvem jeg er.

Chris Kjølbo
Stenagervej 9
4100 Ringsted
Mobil 51 92 40 96

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->