Secunia Personlig Program Inspektion (PSI)

PSI - kan holde alle dine programmer opdateret, og det gør den godt. Secunia Personal Software Inspector (PSI) er gratis for private.

Den fungere fantastisk sammen med Antivirus pakken, F-Secure Internet Sikkerhed.

PSI - program der opdatere din pc, hver dag.

 

PSI opdatere de væsentligste programmer du har installeret.

Se mere om en nemt og sikker måde at opdatere din computer her, og hent programmet med det samme.

 

 

Du kan hente Secunia PSI programmet her.

PSI scanner din computer langsomt i baggrunden, og når den ser på nettet at der er kommet en opdatering, så henter den med det samme opdateringen, og installere det for det meste i baggrunden.

Den kan både holde øje med din Windows, om den er helt opdateret, men også alle de andre vigtige programmet, sådan som java (for at kunne bruge NEMID) Flash, som dr.dk, tv2.dk og mange andre bruger, og mange mange flere.

 

Jeg kan ikke finde på negative ting at sige om denne PSI, som gør at man ikke burde installere den, så det er bare om at komme igang.

 

Her er der et billede af min computer, under normale omstændigheder, så installere den selv de opdateringer.

PSI har scannet og fundet følgende

 

Når PSI er installeret er der ikke noget der skal sættes op, den er klar, og starter med at scanne din Computer for at finde de programmer den skal holde øje med.

Lidt efter (ca 3-20 min) kommer det billeder op, herover, og fortæller hvad den har fundet og hvad den har af spørgsmål til dig, herover er det fx sproget på et program, det fortæller jeg den så, og så går PSI i gang.

 

Når nu der er gået et par dage, så popper PSI op, nede ved siden af uret, og fortæller dig at der skal opdateres fx 3 programmer, og det gør den bare i baggrunden.

Du kan vælge at lade som ingenting, eller selv være med til at opdatere, så har man lidt føling med det, eller du kan gøre som mig, koncentrere dig om noget andet, så klarer PSI det hele for dig, det kan godt være at det bliver næste gang du lukker eller åbner din computer, at den opdatere, men det er nu nemmest, synes jeg.

De fleste programmer fra Microsoft, de bliver installeret via Windows Update, men PSI holder også øje med det, og er det fx Java, som vi alle bruger til NEMID, Digital Signatur og mange andre ting, der kan det være vi skal genstarte, for at få den installeret.

Men nemmere er det helt sikker.

Her er et billede af PSI der beder mig om at vælge hvilket sprog jeg vil ha til netop dette program.

PSI Hvad skal opdaters, så gør jeg det for dig

Har du nogle gode ideer til denne side, så lad mig endelig høre fra dig.

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->