Få gratis 2 faktor sikkerhed på din gmail facebook live mail Apple-ID snapchat osv - Opret gratis

Hvad er 2fa.

2fa er 2 faktor godkendelse, som betyder...

  • Du har fx en mail adresse eller et loginnavn, for at logge dig på en webside.
  • Og du har et godt kodeord/password.
  • Så har du denne 2 faktor sikkerhed, som mest normalt er 6 tal. De 6 tal er bliver skiftet hvert 30 sekund.

Og de 6 tal får du fra den App du harpå di SmartPhone.

Det lyder mere besværligt end det er. Din sikkerhed bliver så høj som aldrig før...

Jeg Anbefaler en App. Man kan også godt -som alternativ bruge SMS. Dvs så får man de 6 cifre på en SMS, som man så taster ind, i stedet for de 6 cifra fra din App.

Normalt får du en SMS inden for få sekunder. Enkelte gange kan det tage 0 min, eller op til ca 2 timer. Derfor anbefaler jeg at du skal bruge en App...

Two-factor-godkendelse (2FA) er et ekstra lag af beskyttelse ud over dit kodeord. Det reducerer risikoen for, at en hacker får adgang til dine onlinekonti ved at kombinere dit kodeord (noget du ved) med en anden faktor, som din mobiltelefon (noget du har). Mange af verdens største hjemmesider har gjort 2FA let tilgængelige fra sikkerhedsindstillingerne for dine online-konti, men det er op til dig at tænde for denne gratis funktion. 

Denne anden... Noget du har, er jo mobilen, der er både Apps og SMS. Om du så vil benytte Apps eller SMS er op til dig selv. Husk også at ha slået kodeord til på din smartphone, men det har du jo nok allerede :-)

Lad os sætte 2fa på Gmail via SMS Find guiden.

Lad os sætte 2fa på Facebook via SMS Find guiden.

Lad os sætte 2fa på Gmail via en App, Googles Authenticator (gratis) Find guiden.

Lad os sætte 2fa på Facebook via App, Googles Authenticator (gratis) Find guiden.

Appen Det kunne være Google Authenticator, eller Microsoft Authenticator.

Her er guiden, så kan du selv søge efter hvor du vil ha 2fa, og det MÅ godt være alle steder det kan lade sig gøre.Her er guiden, så kan du selv søge efter hvor du vil ha 2fa, og det MÅ godt være alle steder det kan lade sig gøre.

Er din mail, facebook eller andre sider, allerede blevet overtaget af en anden, så skal du straks skifte kodeord, og til et der er smadder godt. - NÅR det er gjort.. Hvis det var muligt. Så er tiden kommet til at sætte 2FA på alle dine konti.

Den guide der er her, er så fyldestgørende, at jeg har valgt ikke at lave en selv, da det også bliver et alt for stort arbejde. Så kik med her.Den guide der er her, er så fyldestgørende, at jeg har valgt ikke at lave en selv, da det også bliver et alt for stort arbejde. Så kik med her.

En tand bedre sikring mod den kriminelle, der måske sidder mellem din Computer og den side på nettet du er ved at logge på, hedder token.. Det er en lille dims der kan sidde i dit nøglebundt, som kan give dig adgang til alt ovenstående. Jeg kommer ikke ind på det her, men du kan se mere information om Hardware Token, som det hedder, og jeg anbefaler YubiKey..

yubikey 2fa sikkerhed

 

Nyhedsbrev - Du kan lære noget, helt gratis

Nyhedsbreve kommer ud ca 10 til 15 stykker årligt. Jeg sørger for at skrive det nede på jorden, så man kan forstå det. Jeg er også sikker på at du kan fortælle om de nyheder, til venner og bekendte, over kaffen.
Jeg er enig med Privatlivspolitik
-->